Maakonna meistriks võrkpallis tuli Helme vald

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
helme valla võrkpallivõistkond.
helme valla võrkpallivõistkond. Foto: Karmen Mõts

Teisipäeval selgus Tsirguliina keskkooli võimlas Valgamaa 2016. aasta meister meeste võrkpallis. Finaalturniiril käis meistritiitlit nõutamas kuus meeskonda.

Tiitli nimel käis tihe rebimine Helme valla ja Otepää võrkpalliklubi meeskondade vahel. Esimeses kahes geimis oli edukam Helme võistkond, võites need tulemusega 25 : 22 ja 25 : 19. Kolmandas geimis avaldasid Otepää mehed juba tugevamat vastupanu ning võtsid napi 26 : 24 võidu.
 
Neljandas mängujärgus ei jätnud Helme mehed midagi juhuse hooleks ning võtsid kindla 25 : 17 võidu ja ühtlasi ka tulemusega 3 : 1 maakonna meistritiitli. Võidukasse meeskonda kuulusid Mihkel Luidalepp, Janek Pisartšik, Randy Elias, Kuuno Kasak, Juss Vahar, Andre Vatsk, Egon Ilisson, Rauno Mõts ja Timo Mõts.
 
Teise kohaga leppima pidanud Otepää võrkpalliklubis mängisid Siim Anton, Heiki Ernits, Johann Olaf Lääne, Rait Murumets, Ott Riisenberg, Gunnar Sarapuu, Viljo Jõela, Margus Mooses, Toomas Tiidt ning Raul Rehe.
 
Meistrivõistluste kolmanda koha võitis Valgamaa spordiveteranide selts koosseisus Vjatšeslav Lepman, Igor Vralov, Gints Svets, Dimitri Särki, Marat Kasimov, Janis Jermakants, Reinis Pukšs, Elamars Savitskis, Dimitri Vralov ja Sulev Rätsepp. Esikolmikule järgnesid võrkpalliklubi Viktooria, Tõrva võrkpalliklubi ning Valga linnavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles