Töö raudteeohtude teadvustamisel tõi tunnustuse

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastset teenetemärgi omanikku, noorsoopolitseinik Thea Tekkelit on ka varem tunnustatud silmapaistva tegevuse eest raudteeohutuse valdkonnas.
Vastset teenetemärgi omanikku, noorsoopolitseinik Thea Tekkelit on ka varem tunnustatud silmapaistva tegevuse eest raudteeohutuse valdkonnas. Foto: arhiiv

Silmapaistev tegevus raudtee­ohutuse valdkonnas tõi teiste seas tunnustuse ka Valgamaa politseiametnikule Thea Tekkelile.

OLE (MTÜ Operation Lifesaver Estonia) teenetemärgi, mis on raudteeohutuse valdkonna kõrgeim tunnustus, andis siseminister Hanno Pevkur teisipäeval tänusündmusel «Kuldne tõkkepuu 2016» viiele isikule. Nende hulgas oli ka Valga politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse noorsoopolitseinik, vanemkomissar Thea Tekkel. Ka varem on ta silmapaistva tegevuse eest raudteeohutuse valdkonnas tunnustuse pälvinud.

«Ma ei osanud seda küll oodata,» oli Tekkeli traditsiooniline vastus stampküsimusele – vaatamata sellele, et on programmi KEAT («Kaitse end ja aita teist» – toim) käigus juba 2009. aastast raudteeliiklusega kaasnevaid ohte tutvustanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles