Mopeed sõitis jalakäijale otsa

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Politsei

Neljapäeval, 28. aprillil kella 20.41 ajal toimus liiklusõnnetus Valgas Vabaduse ja Aia tänava ristmikul, Vabaduse 16 maja juures.

Pärna puiestee suunas liikunud isik sõitis seal valget värvi mopeediga otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületanud 54aastasele Siirile.

Mopeed kukkus peale õnnetust küll esmalt ümber, kuid sõiduriista püstisaamise järel juht lahkus mopeediga sündmuskohalt. Jalakäija toimetati Valga haiglasse.

Sündmuskohale jäid aga maha juhi mustad prillid ja purunenud mopeedi osa. Politsei levitas fotosid nendest -- lootuses, et kui keegi need ära tunneb, on sellest abi õnnetuse põhjustaja tuvastamisel.

"Praeguseks on juht tuvastatud ja ta on oma süüd ka tunnistanud," kinnitas politsei pressiesindaja Maria Gonjak keskpäeva paiku.

"Juhi tuvastasid politseinikud, uurides linnakaamerate salvestisi ning lähedal viibinud tunnistajate ütluste põhjal ning täna hommikupoolikul võttis politsei õnnetuse põhjustanud noore juhiga ka ühendust," täpsustas ta. "Meedia kaudu vihjeid sel korral politseile ei laekunud."

Mopeedijuhiks osutus Gonjaki sõnul 15aastane noormees, kes oma süüd ka tunnistas. "Oma sõnade kohaselt ilmus jalakäija tema vaatevälja ootamatult ja ta ei jõudnud õigeaegselt reageerida, sündmuskohalt lahkus ta, kuna oli juhtunust vapustatud ega osanud tol hetkel muudmoodi reageerida.

Jalakäija viibib pressiesindaja kinnitusel veel haiglas.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles