Kaldad ja rannad saavad korda

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pedeli rand. Foto on illustreeriv.
Pedeli rand. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Päästeamet loodab, et Valgamaa elanikud osalevad aktiivselt Teeme Ära veeohutustalgutel.

«Osaleda saate kas talgujuhina eest vedades või abilisena juba olemasolevate talgutega liitudes. Veeohutustalguid saab jätkuvalt registreerida, kuid kui talgute eesmärk on veeohutusstendi paigaldamine, siis stendile käivaid päästevahendeid ja infotahvleid päästeamet enam 7. maiks soovijatele kätte toimetada ei jõua. Need antakse üle hiljem,» selgitas päästeameti Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht Marek Kiik.

Ta lisas, et tähtis on soov ja huvi stend oma kodukoha suplusranda ehitada.

Talgujuhina oma talguid registreerida või juba registreeritud talgutel osalemiseks saad end kirja panna talgute kodulehel. Sealt leiab ka juhised stendi ehitamiseks ning seal samas on võimalik esitada taotlus päästeametilt päästevahendite ja infotahvli saamiseks.

Valgamaal on veeohutustalguid registreeritud praeguseks kümme, mille käigus mitme veekogude kaldad ja rannad korda tehakse. Veeohutusstendid paigaldatakse Sangaste valda Restu karjääri ujumiskohta, Palupera valda Päidla Mõisajärve ujumiskohta ja Nõuni järve äärde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles