Sangaste härrad lisavad üheskoos elule vürtsi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmandat aastat Sangastes tegutseva meesteklubi Sangaste Härrad ridadesse kuulub kümmekond tegusat kohalikku meest, kes hoolitsevad selle eest, et nende vaba aeg oleks sisukalt täidetud. Fotol on klubi juhatuse liikmed Mart Urm (vasakult), Väino Kängsepp, president Arvo Vaher ja Arno Kõiv.
Kolmandat aastat Sangastes tegutseva meesteklubi Sangaste Härrad ridadesse kuulub kümmekond tegusat kohalikku meest, kes hoolitsevad selle eest, et nende vaba aeg oleks sisukalt täidetud. Fotol on klubi juhatuse liikmed Mart Urm (vasakult), Väino Kängsepp, president Arvo Vaher ja Arno Kõiv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sangaste valla meesteklubisse Sangaste Härrad on koondunud 11 südikat ja edumeelset härrasmeest. Koos käiakse väljasõitudel ning kohtutakse huvitavate inimestega.

Esimest korda said mehed Sangaste lossis kokku 2014. aasta jaanuaris. «Ettepanek klubisse koonduda tuli vallavanemalt, kes leidis, et lisaks vabatahtlikele pritsumeestele oleks ka teistel meestel mõistlik midagi asjalikku ette võtta. Ka valla eakate eestvedaja Lea Korbun toetas mõtet. Nii meie klubi sündiski,» rääkis klubi president Arvo Vaher.

Liikmeid on klubis kümmekond, kõige rohkem on olnud 16. «Mõnigi on tervisemurede pärast pidanud kooskäimistest loobuma. Noorim klubiliige on 60- ja vanim 84aastane. Ega me väga palju suuremaks liikmeskonda ajada tahagi, paras väikese bussiga ringi sõita,» rääkis Vaher.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles