Otepää koolipere tähistas tantsupäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

29. aprill oli rahvusvaheline tantsupäev, mida tähistas suurelt ka Otepää gümnaasium.

Tantsupäeval külastas Otepää kooli Põlva tantsukooli Meie Stuudio juhendaja Andre Laine koos enda tantsijatega. Stuudio koosneb kuuest erinevast vanuseastmest: 1.-3.; 4.-6.; 7.-9.; 10.-12. klass ning lisaks on veel poiste ja täiskasvanute rühmad. Otepää kooliperele esinesid 4.-6. ja 7.-9. klasside noored. 

Laval sai näha hip-hopi tantsivaid arste, korstnapühkijaid, Broadway Jazzi- stiilis tantsivaid tennisemängijaid ja teisi toredaid tantse erinevates stiilides. Lühike esinemine lõpetati koos ühise tantsuga. See show, mida noored tantsijad pisikese lava peal teha suutsid, oli särtsakas ja lõbus ning tõi päikest iga õpilase silmadesse. 

Kuid Meie Stuudio noorte lõputants ei jäänud tantsupäeval Otepää gümnaasiumis viimaseks.Otepää kooli rahvatantsuõpetaja Kaire Ojavee, kes organiseeris selle vahva ürituse, pani tantsima terve kooli. Ühiselt tantsiti Eestis rahvusvahelise tantsupäeva jaoks valitud tantsu „Kikapuu“, mis jäädvustati videona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles