Galerii: Carma motoklubi seadis end sisse endises kõrtsihoones

Arvo Meeks
, fotograaf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 30. aprillil avas Carma motoklubi oma uue maja, mis asub Valgas Tambre suvilarajoonis Valguse tänavas. Endine kõrtsihoone on motoentusiastide märkimisväärse tööpanuse kaudu muutunud hubaseks kokkusaamise kohaks.

"Tänase päeva märksõnad on kannatlikkus, soov midagi ära teha ja vastutulelikkus tegijate suhtes," juhatas klubi president Edgar Toots sisse ruumide avamise tseremoonia, milleks oli sümboolne keti läbilõikamine. Hoones avati külaliste silme ees autahvel, millesse graveeritud 70 abistaja nimed. Kohapeal leidis aset ka kahe uue motoklubi liikme ristimistseremoonia.

2013 aasta veebruaris soetas Carma meeskond Valguse tänavasse remontivajava maja, mis liikmete vabatahtliku tööga järk-järgult korda tehti. Maja fassaad korrastati, paigaldati uus katus ja küttesüsteem, hoonesse ühendati vesi, renoveeriti ruumid ning elektrisüsteem. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles