Jaanuari horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jaanuar sai nime roomlastelt nende kahenäolise jumala Januse järgi. Kuu
20. päevani on Päike Kaljukitses, selle juhtplaneet tõsine Saturn. Veel liiguvad selles päikesemärgis Merkuur (alates 13.01), Marss (kuni 16.01) ja Pluuto. 22. jaanuaril liigub õnneplaneediks peetav Jupiter Kaladest Jäära märki. 20. jaanuaril jõuab Päike Veevalajasse.

Jaanuar on erinevate kosmiliste mõjutustega kuu. Eriti selle lõpp, kui Saturn on liikumas näiliselt tagurpidi.

Jäär. Olete edukas, teil on nii võimalusi kui toetajaid. Nüüd tehtud otsustest on just hiljem palju kasu. Kuu lõpupäevadel olge partnerite valikul tähelepanelik.

Sõnn. Aeg annab võimalusi oma tegevussfääri avardada või muuta. Eriti just 8.–22. jaanuaril. Hiljem on juba takistavaid asjaolusid ja/või takistajaid endid hulgaliselt rohkem.

Kaksikud. Otsige uusi ja häid partnereid, kes teie ambitsioone on valmis toetama. Kuu teine pool sunnib oma tõekspidamistes korrektiive tegema. See on hetkel väga vajalik, et suhtlust arendada.

Vähk. Kui leiate võimekaid toetajaid, on ees võimalusterohke aeg. Muidugi tuleb teil ka nendele antud lubadused täita. Kuu lõpupäevil nõuab aeg ise nendele küsimustele vastust.

Lõvi. Talv toob kolm probleemi: kodu, töö ja tervis. Ärge olge ninakas ja liiga enesekindel. Kolmandal kümmepäevakul on probleeme juba vähem.

Neitsi. Saabumas on hea ajaperiood – teil on oskus igale probleemile leida kiire ja õige lahendus. Enesekindlust on vaja! Koostöö laabub suurepäraselt, vabad ja vallalised kavandavad pulmi. Kuu viimasel nädalal aga teie energiatase kahaneb, ebasoovitatavad on pikad ja kurnavad reisid ning väsitav töö.

Kaalud. Tahate oma kodus midagi muuta. Igatsete millegi uue ja ilusa järele. Aeg annab häid võimalusi karjääriks, ühiskondlikuks tegevuseks ja loominguks. Kui paljudel hoog raugeb, siis teie enesetunne aina paraneb. Sensuaalsus kasvab, olete pilkupüüdev.

Skorpion. Jaanuari kolm esimest nädalat on väga paljulubavad. Märksõnad võiksid olla vaimne tegevus, õpingud, äri, armastus ja veetlus. Viimasel nädalal sunnib väsimus või haigus plaane muutma.

Ambrur. Igati positiivne ajalõik teie elus. Kõik on võimalik – hea partneri leidmine, meeltülendavad kohtumised, uued tulevikuplaanid, armastus ja tõusev tulu. Hoiatus: raha tuleks siiski arukalt kulutada. Kuu lõpp võib tuua seiklusi.

Kaljukits. See võiks olla uuenemise aeg, kuna julgust ja tahtekindlust eduks jagub. Teine kümmepäevak on teie kõrghetk. Kuu lõpupäevadel tuleb võib-olla mõningaid kavatsusi muuta.

Veevalaja. Seisak teis endas. Võib-olla on põhjus ebasobiv ümbrus, seltskond? Teisel kümmepäevakul suudate selle probleemi lahendada. Aktiivsus tõuseb, enesetunne paraneb. Jaanuari viimasel nädalal olge ettevaatlik, sest keegi võib väga kergesti solvuda.

Kalad. Suhtlemine elavneb, teie meeldivus ja optimism aitavad leida uusi sõpru ja laiendada tegevussfääri. Edukas aeg, võimalusi igal alal. Kuu viimasel nädalal jälgige tervist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles