Noored tegid vanadele silmad ette

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel said Tõrva noored vutipoisid võidu Viljandi eakaaslaste üle. Foto on illustratiivne.
Nädalavahetusel said Tõrva noored vutipoisid võidu Viljandi eakaaslaste üle. Foto on illustratiivne. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Nädalavahetuse jalgpallilahingutes saatis võiduõnn Valgamaa noori mängupoisse. Esindusmeeskonnad võidurõõmu tunda ei saanud.

Viljandimaal Soe staadionil leidis laupäeval aset kolmanda liiga lõuna piirkonna kohtumine FC Tarvastu ja Valga FC Warriori vahel. Võõrsil mänginud Valga mehed seekord väravateni ei jõudnud ning võõrustajad võtsid 7 : 0 võidu.

Pühapäeval mängisid Soe staadionil teise liiga lõuna/lääne piirkonna kohtumises Tõrva JK ning FC Kuressaare duubelmeeskond. Kaugelt tulnud saarlased olid kohe kohtumise alguses niivõrd väge täis, et esimese 17 minutiga 3 : 0 juhtima asusid. Hetk enne poolajavilet tõi Tõrva poolelt kastanid tulest välja Oliver Suur, kes palli vastaste väravasse lükkas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles