Eneseületus võitu ei toonud, kuid pakkus õnnehetki

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tihe ajagraafik ning villis jalad sundisid poolel võistlusmaal veel tugevat teist kohta hoidnud naiskonda katkestama. Samas on Dea Margus (vasakult), Kristina Svirskaja, Maria Sikk ja Maarja Mägi sama võistkonnana valmis järgmisel aastal uuesti proovima.
Tihe ajagraafik ning villis jalad sundisid poolel võistlusmaal veel tugevat teist kohta hoidnud naiskonda katkestama. Samas on Dea Margus (vasakult), Kristina Svirskaja, Maria Sikk ja Maarja Mägi sama võistkonnana valmis järgmisel aastal uuesti proovima. Foto: Erakogu

Naiskodukaitse koormusmatkast Ida-Virumaal võttis osa ka Valga ringkonna kaks naiskonda. Kui mullu toodi koju kaksikvõit, siis tänavu nii hästi ei läinud.

Järjekorras 20. koormusmatk leidis aset 29. aprillist 1. maini Ida-Virumaal. Osales 23 võistkonda ning esindatud olid kõik Naiskodukaitse ringkonnad. Tuli läbida 20 kontrollpunkti, kus pidi lahendama mitmesuguseid ülesandeid. Mängu tuli panna ka koostööoskus ja pingetaluvus.

Valga ringkonna teise võistkonna liikme Maria Siku sõnul tuli otsus osaleda kiirelt. «Maarja Mägi rääkis, et üks noor tahab minna võistlema ja neil üks liige puudu. Kuna nädalavahetus oli vaba, andsin jah-sõna. Eks see oli ka eneseületus, sest paar aastat tagasi oli tervisega probleeme. Seetõttu olen end hoidnud ning arvasin, et magamatus ja koormus ei tule kasuks. Aga hoopis vastupidi. Olin rajal aeg-ajalt ikka lapsikult õnnelik.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles