Kas kõrge aed teeb põlengutele lõpu?

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjatel kulus mahajäetud garaaži kustutamiseks esmaspäeval ligi tund aega. Kuna hoones olid rehvid, kerkis mõneks ajaks ümbruse kohale must suitsupilv.
Päästjatel kulus mahajäetud garaaži kustutamiseks esmaspäeval ligi tund aega. Kuna hoones olid rehvid, kerkis mõneks ajaks ümbruse kohale must suitsupilv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Esmaspäeval tuli päästjatel taas Valga südalinnas asuvat hoonekompleksi kustutama sõita. Põlengutele Raja ja Riia tänava nurgal loodetakse piir panna kõrge metallaia abil.

Seekord läks tuli Riia ja Raja tänava nurgal asuvas kompleksis lahti veidi enne kella kümmet õhtul. Päästjad pidid põlengu kustutamiseks avama niigi tondilossina mõjuva hoone katust ja lammutama selle all asuvaid konstruktsioone.

Päästeameti Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht Marek Kiik kinnitas, et põlengu põhjustas ilmselt kuritahtlik või tahtmatu hooletus, aga kindlasti oli tulekahju puhkemine inimtegevusega seotud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles