Sinilillede müük tegi uue rekordi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinilillekampaaniasse sai panustada iga soovija.
Sinilillekampaaniasse sai panustada iga soovija. Foto: Monika Otrokova

Selgi aastal annab Sinilillede kampaaniasse oma panuse Valgamaa, kus müüginumbrid igal aastal suurenevad.

"Naiskodukaitse Valga ringkonna edukaim jaoskond oli Otepää, kus müüginumbrid on igal aastal eelmisest suuremad ja olnud alati ringkonna parimad. Kuigi me ei saa võistelda Tallinna ja Tartuga, oleme siiski teinud tublit tööd," sõnas Naiskodukaitse Valga ringkonna esinaine Mari Mõttus

Sel aastal olid vormis naiskodukaitsjad lillemärke müümas 16. aprillil Otepääl ja 23. aprillil Valgas. Sinilillede müük oli eriti edukas Otepääl, kus kahe tunniga müüdi maha kõik kaasa võetud lilled. Kõige paremaks müügikohaks osutus toidukauplus.

Igal aastal on Sinililli aidanud müüa Marika Viks Nõunis ja Otepää turismiinfopunkt ning sel aastal müüsid lisaks naiskodukaitsjatele lillemärke ka Anni Butiik ja Elsa kohvik.

"Kõik allesolevad lilled kogusime 29. aprilli õhtul kokku ja korraldasime viimase müügikampaania Otepää linnas 30. aprillil. Kuigi väga paljudel inimestel olid Sinililled või käepaelad juba olemas, ei peetud paljuks veel kord annetuskarbi juurest läbi astuda ja oma panus anda," avaldas Mõttus heameelt.

"Kõige aktiivsemad müüjad olid Tuuli Merimaa, Urve Tiimann ja Rita Pärnik, kes suutsid kolmekesi müüa üle poole Otepääle saabunud kampaaniatoodetest. Südamlik tänu kõikidele kampaanias osalenutele – nii müüjatele kui ka annetajatele"

Sinilille kampaaniaga täname kõiki sõjalistel operatsioonidel osalenud mehi ja naisi, kes andnud oma panuse rahu tagamiseks maailmas. Samuti täname selle väikese panusega ka nende pereliikmeid.

Copy
Tagasi üles