Noored nobenäpud andsid esemetele uue elu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga põhikooli 8. klassi õpilaste Linda Heero ja Mette Posti töö «Trips-traps-trull». Laste juhendaja oli Asta Tammeorg.
Valga põhikooli 8. klassi õpilaste Linda Heero ja Mette Posti töö «Trips-traps-trull». Laste juhendaja oli Asta Tammeorg. Foto: Eesti Tööõpetajate Selts

Kolmapäevast saab taas uudistada virtuaalset õpilastööde näitust, mis sel aastal kannab pealkirja «Uus elu». Virtuaalses galeriis on ka enam kui 60 tööd Valgamaa lastelt.

Viiendat korda toimuvale näitusele on kogutud ja internetikeskkonnas näitusena üles seatud pildid esemetest, mida õpilased töö- ja tehnoloogiaõpetuse ning käsitöötundides on teinud.

Eesti tööõpetajate seltsi juhatuse esimehe, ettevõtmise eestvedaja Jürgo Nooni sõnul saab tänavu virtuaalnäitusel näha ligi 900 tööd rohkem kui 80 koolist üle kogu Eesti. «Selle aasta eesmärk oli ärgitada õpilasi mõtlema taaskasutusele ning andma võib-olla esmapilgil kasututele esemetele uus elu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles