Rekordarv lapsi jooksis eakaaslaste heaks

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas toimunud teatejooksu starti astus pisut alla 350 lapse.
Valgas toimunud teatejooksu starti astus pisut alla 350 lapse. Foto: Rein Säinas

Neljapäeval teoks saanud heategevuslikul teatejooksul jooksis eakaaslaste heaks üle 9500 lapse 21 Eesti linnas. Valgamaal joosti Valgas ja Otepääl.

Otepää heategevusliku teatejooksu korraldaja Miia Pallase sõnul jooksis keskväljakul 32 võistkonda, kus kokku 288 last Rannu, Pühajärve, Palupera ja Keeni põhikoolist ning Otepää gümnaasiumist ja Puka keskkoolist. Lapsi tervitas peale ettevõtmise korraldaja ka vallavanem Kalev Laul. Jooksu aitasid läbi viia Audentese spordikooli Otepää filiaali õpilased.

Valgas registreerus jooksule 43 kaheksaliikmelist võistkonda. Osa võtsid Lüllemäe, Hummuli, Hargla, Ala ja Valga põhikooli, Priimetsa kooli ja Jaanikese kooli ning Läti koolidest Valka põhikooli ja gümnaasiumi ning Ergeme kooli lapsed, lisaks Valga linnavalitsuse võistkond. Spordihalli juures startinud jooksu avasid maavanem Margus Lepik ning linnapea Kalev Härk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles