Jaama ümbruses algasid suured ehitustööd

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga raudteejaama ümbruses tehti algust mahukate ehitustöödega, mille peatöövõtja on OÜ RoadWest. Esimesena võeti käsile sademevee ärajuhtimise torustikud ja restkaevud. Töömehi näeb jaama ümbruses askeldamas augusti lõpuni.
Valga raudteejaama ümbruses tehti algust mahukate ehitustöödega, mille peatöövõtja on OÜ RoadWest. Esimesena võeti käsile sademevee ärajuhtimise torustikud ja restkaevud. Töömehi näeb jaama ümbruses askeldamas augusti lõpuni. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga jaama juures terve nädala askeldanud töömehed näevad vaeva, et kogu hoone ümbrus augusti lõpuks uue näo saaks.

«Tööde käigus saab uue näo kogu jaamahoone esine. Ehitatakse uus parkla sõiduautodele praegusest saabuvate busside peatusest paremale jäävale territooriumile, väljuvate busside ala on koondatud jaamahoone parema tiiva ette. Busside ootajad on edaspidi sademete eest kaitstud varikatusega,» selgitas Valga aselinnapea Enno Kase.

Paralleelselt jaama vastas oleva haljasalaga ehitatakse kõnnitee ja sõidutee vahel oleva mururiba asemele linnaliini bussidele peatumiseks tasku ja ootepaviljon ning ka mõni koht autodele lühiajaliseks peatumiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles