Aasta ema: mulle on kõrgemalt poolt antud head ja tublid lapsed

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neli last tublideks inimesteks üles kasvatanud Valgamaa aasta ema Liia Ruusmann on arvamusel, et ema kohus on hoida laps kaitstud ja hoitud. Ema peab lapse jaoks alati olemas olema nii rõõmus kui mures.
Neli last tublideks inimesteks üles kasvatanud Valgamaa aasta ema Liia Ruusmann on arvamusel, et ema kohus on hoida laps kaitstud ja hoitud. Ema peab lapse jaoks alati olemas olema nii rõõmus kui mures. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile kuulutati Valgamaa aasta emaks neli last üles kasvatanud tõrvalane Liia Ruusmann. Kokku kandideeris tiitlile viis töökat, aktiivset ja tegusat ema.

Liia Ruusmanni iseloomustavad teda nominendiks esitanud inimesed kui aktiivset naist, kes rõõmsameelne ja abivalmis ning alati nõus uute ideedega kaasa tulema. Lähedaste ja sõprade mured ei jäta teda ükskõikseks. Ta on juhendanud laste ja täiskasvanute liikumisrühmi. Toetava õla paneb ta alla paljudele kogukonna ja maakonna üritustele. Eriti südamelähedased on laste ja noortega seotud üritused ning laulu- ja tantsupeod.

Tervislik eluviis on tähtis kogu perele: võetakse osa tervise­spordiüritustest ja heakorratalgutest. Nominendiks esitajate sõnul on Ruusmann ääretult tagasihoidlik ning seetõttu on jäänud tema tegemised siiani tunnustuseta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles