Eestvedajad peavad talgulaupäeva kordaläinuks

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigatsi külaplatsi korrastamine
Kuigatsi külaplatsi korrastamine Foto: Õnne Paimre

Laupäeval osales kõikjal Eestis korraldatud Teeme Ära talgupäeval enam kui 40 000  inimest. Ka Valgamaa 67 talgu talgulised andsid igaüks oma panuse kodukoha heakorrastamiseks.

Tõrva Tantsumäe talgude juht Piret Karu ütles, et talgud läksid väga hästi vaatamata sellele, et talgulisi kohal oodatust vähem. „Aga üheksa inimesega sai päris palju ära tehtud ja abiks on see ikka.” Tegevust jagus omajagu, lausa nii palju, et ununenud koguni talgupiltide tegemine. „Kuna linnas jagati emadepäeva puhul pannkooke, siis saatsin talgulised samuti pannkooke sööma. Siis alles tulid pildid meelde ja tegingi endast pildi koos prügikottidega. Seda ei tahaksi jagada, muidu jääb mulje et olen üksi olnud talgudel,” muigab Karu.

Kuid ega sellega veel Tantsumägi suveks valmis ole. „Tegelikult me ei jõudnud teha kõike mis vaja,  aga tegime ära raskema töö, sammukese võrra parem on ikka. Ja kindlasti on kõik talgud õnnestunud, kui kasvõi mõni inimene kohale tuleb ja koduümbruse paremaks muudab.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles