Mehed lasid rusikad käiku

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Sakala/Scanpix

Politseile teatati 8. mail, et Valgas Riia tänaval lõi 29aastane mees tuttavat samaealist meest. Mees on avaliku korra raskes rikkumises kahtlustatavana üle kuulatud.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina kinnitas, et rünnaku ohver kiirabi ei vajanud. "Löömises kahtlustatav oli alkoholijoobes," lisas ta.

Samal päeval sai politsei teate, et Valgas Tehnika tänava korteris ründas joobes 49aastane mees oma abikaasat ja alaealist last. Ka selle juhtumi puhul kiirabi kohal ei käinud. Politsei toimetas mehe esialgu kainenema. Seda juhtumit uurib politsei kehalise väärkohtlemise tunnuste alusel.

"Üldjuhul kvalifitseeritakse siseruumis toimunud vägivald KarS § 121 (kehaline väärkohtlemine) järgi ning avalikus kohas KarS § 263 (avaliku korra raske rikkumine) järgi," selgitas Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina, miks kaht esmapilgul sarnast juhtumit eri seadusepügalate rikkumiseks peetakse. "Kuid lõplik kvalifikatsioon selgub süüdistuses."

Copy

Märksõnad

Tagasi üles