Tublid emad ja värsked vanemad särasid kontserdil

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valla aasta emaks sai Terje Aasaroht.
Valla aasta emaks sai Terje Aasaroht. Foto: Monika Otrokova

Otepää gümnaasiumis sai 7. mail teoks valla aasta ema kontsert, kus tunnustati aasta ema ja anti sünnikirjad väikestele ilmakodanikele. Valla aasta emaks sai Terje Aasaroht.

Pidulikul kontserdil tervitasid ja andsid üle valla uutele ilmakodanikele sünnikirjad Otepää vallavolikogu esimees Kuldar Veere, vallavanem Kalev Laul ja vallavalitsuse lastekaitsespetsialist Kristin Leht. Lisaks sünnikirjadele said lapsed mälestuseks fotoalbumi, kultuuriministeeriumilt lasteraamatu ja MTÜ-lt Karukäpp kootud papud, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht.

Kingitused said ajavahemikul 1. oktoober 2015 kuni 31. märts 2016 sündinud 11 poissi ja 13 tüdrukut.

Vallavanem Kalev Laul ja Otepää Naisseltsi esinaine Ene Raudsepp tunnustasid valla aasta ema nominente ning  aasta ema. Aasta ema nominentideks said Valentina Ruukel ja Asta Lill. Aasta emaks valiti Otepää gümnaasiumi huvijuht Terje Aasaroht. Lisaks tänati ka kontserdile kutsutud varasemaid aasta emasid.

Valla aasta ema valib Otepää naisselts, tunnustatu saab naisseltsi meene ning vallavalitsuse tänukirja ning tema nimi kantakse naisseltsi auraamatusse. Aasta ema nominente tunnustatakse vallavalitsuse tänukirjaga.

Tunnustamisürituse kontsertosas esinesid Pühajärve põhikooli lasteaialapsed ning algklasside õpilased Anneli Tederi, Krista Sumbergi ja Lii Petersoni juhendamisel.

Kontserdi korraldas Otepää kultuurikeskus koostöös Otepää naisseltsi ja Otepää vallavalitsusega.

Copy
Tagasi üles