Valgas avas uksed uus kirbuturg

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeva keskpäevast on klientide ootel Valga kirbuturg, mis avati Kuperjanovi tänaval. Kaupluse perenaise Paula Lille sõnul oli avamispäeval kohal nii uudistajaid kui ka kaubamüüjaid, kes jõudnud oma kraami juba väljagi riputada.
Esmaspäeva keskpäevast on klientide ootel Valga kirbuturg, mis avati Kuperjanovi tänaval. Kaupluse perenaise Paula Lille sõnul oli avamispäeval kohal nii uudistajaid kui ka kaubamüüjaid, kes jõudnud oma kraami juba väljagi riputada. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Eile avas Valgas Kuperjanovi tänaval uksed uus kirbuturg, kus iga huviline saab rentida müügiboksi või riiuli ning oma kaubale ka sobiliku hinna kinnitada. Müüjana ise kohal seisma ei pea.

Valga kirbuturu perenaise Paula Lille sõnul ärgitas neid siin kauplust avama Tartu Hiinalinnas eelmise aasta juunis avatud kirbuturu menu.

«Avamisel olime Tartus kolmas taoline kauplus, nüüdseks on neid juba kümme, kuid klientide vähesuse üle kurta ei saa. Rahva huvi on suur. See andis julguse tulla Tartust kaugemale. Valga turgu uurides saime kinnituse, et siin on siiani ainult üks tegutsev kirbuturg ning arvasime abikaasaga, et laiendame oma tegevust siia. Linnaga meil kummalgi erilist sidet pole, kuid mõni tuttav on meil siin küll,» põhjendas Lill Valka tulekut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles