Laulja külaskäik lisas küla muusikaelule hoogu

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Palu MTÜst Koos Laste Heaks ja laulja Hanna-Liina Võsa andsid Aakre külaseltsi ühele juhile Kersti Salujõele mullu novembris üle Epiima kampaania kingituse, mis küla muusikaelu uuele tasemele tõstis.
Toomas Palu MTÜst Koos Laste Heaks ja laulja Hanna-Liina Võsa andsid Aakre külaseltsi ühele juhile Kersti Salujõele mullu novembris üle Epiima kampaania kingituse, mis küla muusikaelu uuele tasemele tõstis. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Sellest saadik, kui laulja Hanna-Liina Võsa hilissügisel Aakres käis, on seal mõndagi muutunud. Tänavu võib taoline muudatus ees oodata aga juba mõnd teist Valgamaa paika.

Kuigi teated Eesti piimatootjate raskustest on pea igapäevaseks muutumas, otsustas piimatööstus E-Piim taas käima lükata kampaania «E-Piim Eesti laste heaks». Kuu aega kogutakse parimaid lastega seotud ideid ning toetatakse nende elluviimist kümnete tuhandete eurode eest.

E-Piima juhatuse esimehe Jaanus Muraka sõnul täideti eelmise kampaania käigus laste unistusi enam kui 30 000 euro eest. "Sel aastal loodame summat veelgi kasvatada," nentis Murakas. Ta lisas, et mai lõpuni annetab firma igalt müüdud juustupakilt kümme senti laste heaks loodud heategevusfondi.

Copy
Tagasi üles