Toidupank kogub münte ettevõtetes

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toidupanga mündikampaania läheneb lõpule.
Toidupanga mündikampaania läheneb lõpule. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Uus aasta on alanud ja Toidupanga mündikampaania läheneb nüüd oma viimasele lõpusirgele, kutsudes kõiki ettevõtteid selles kaasa lööma.


13.-17. jaanuar saab seoses krooni käibelt kadumisega oma ettevõttesse külla kutsuda Toidupanga münditakso. See on mugav võimalus sahtlitesse või taskupõhjadesse kogunenud sendid ja mündid ära tuua, et toetada nende kaudu toiduabi korraldamist Eesti puudustkannatavate perede ja laste heaks erinevates Eesti paikades. Toidupanga kinnitusel aitab ka kõige väiksem peotäis sente kaasa sellele, et Eestimaal elavad inimesed ei peaks tühja kõhtu kannatama.

Münditaksot saavad endale külla kutsuda Tallinna, Järvamaa, Saaremaa, Pärnumaa, Lääne-Virumaa ja Valgamaa ettevõtted.

Münditakso toimib lihtsalt. Münditakso toob kokkulepitud ajaks Toidupanga tünni mündikogumise läbiviimiseks firmasse ja tuleb tünnile uuesti kokkulepitud ajal järele. Ettevõtte poolt kogutud mündid toimetatakse seejärel turvaliselt panka Toidupanga annetusarvele.

Kuidas saab Valgamaal Toidupanga mündirallis kaasa lüüa? Kutsuda saab ettevõttesse Toidupanga münditakso telefonil 53408756 või võib kirjutada meiliaadressil merike.simmer@arenguagentuur.ee.

Kõik Toidupanga toetuseks oma panuse andnud ettevõtted märgitakse ära Toidupanga veebilehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles