Loterii tulu läks loomade varjupaigale

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piirilaadal said kõik huvilised toetada loterii ostuga Valga kodutute loomade varjupaiga elanikke, kes loodetavasti leiavad seetõttu kiiremini endale uue kodu.
Piirilaadal said kõik huvilised toetada loterii ostuga Valga kodutute loomade varjupaiga elanikke, kes loodetavasti leiavad seetõttu kiiremini endale uue kodu. Foto: Erakogu

Valga-Valka piirilaadal sai panustada ka heategevusse, näiteks koguti raha Valga kodutute loomade varjupaigale.

Valgamaa kutseõppekeskus korraldas laupäeval laadal loterii, mille tuludest toetati kodutute loomade varjupaika. Kooli IT-juhi ja haridustehnoloogi Eva Tšepurko sõnul oli loteriis osalenud inimestel võimalik võita õpilaste valmistatud meeneid, lõikelaudu, maiustusi ning autotöökoja ja õpperestorani kinkekaarte.

«Koolipere oli väga rõõmus rohkete külastajate üle, kes soovisid õnneratast proovida. Heategevusliku tuluna koguti kokku 212 eurot, mille Valgamaa kutseõppekeskuse õpilased täna (teisipäeval – toim) varjupaigale üle andsid,» sõnas Tšepurko.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles