Selgusid Valgamaa koolide meistrid teatejooksus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valga linnapargis ja Kungla tänava jalgpalliväljakul selgusid neljapäeval Valgamaa koolide algklasside klassivõistkondade maastikuteatejooksu karikavõitjad.

Linnakoolide teiste klasside arvestuses saavutas võidu Tõrva gümnaasiumi teine klass koosseisus Kevin Riik, Heliisa Pilm, Matthias Tauk, Heidi Pruus, Romet Toomeoks, Isabel Lillo, Renek Link, Keiti Raag, Ragnar Silla ning Elise Pauline Kõverik. Koolide arvestuses järgnesid Valga põhikooli 2.b ja 2.d klassi koondvõistkond, Valga põhikooli 2.a klass, Otepää gümnaasiumi 2. klass ja Priimetsa kool.

Kolmandate klasside arvestuses tuli võitjaks Otepää gümnaasiumi 3. klassi võistkond, kuhu kuulusid Melek Batakcioglu, Steven Tamm, Geiri Liivamägi, Tobias Vernik, Mariia Liisa Länik, Peeter Alev, Anlourdees Veerpalu, Robin Mathias Müür, Änni Perv ja Uku Vähi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles