Maanteeameti bürood ähvardab sulgemine (1)

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2013. aastal sai maanteeameti Valga büroo endale uue asukoha Tartu tänaval. Seda, kas see sinna ka tulevikus jääb, näitab aeg.
2013. aastal sai maanteeameti Valga büroo endale uue asukoha Tartu tänaval. Seda, kas see sinna ka tulevikus jääb, näitab aeg. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hiljaaegu sai Valga maavalitsus teate, et maanteeameti Valgas asuva büroo kohal ripub sulgemisoht. Lõplikku otsust pole amet siiski veel teinud.

Teate võimalikest muudatustest sai maavanem Margus Lepik aprillis, kui maanteeameti lõuna regiooni liiklusvaldkonna juht Raimo Ronimois saatis Valga, Põlva ja Jõgeva omavalitsusliitudele ning linnapeadele ja maavanematele märgukirja, milles kutsus üles arutlema ameti teenindusbüroodes osutatavate teenuste ümberkorraldamise üle.

Maavanem avaldas toona heameelt, et neid kaasatakse arutellu. «Meile teadaolevalt vastati, et ARKide kaotamine pole mõistlik. Ühtlasi jäi Valga maavalitsus ootama ka ametlikku kirja või ministeeriumi pöördumist. Ametlikku kirja meile saadetud ei ole ja ametlikku arvamust küsitud samuti pole,» sõnas maavalitsuse avalike suhete juht Kaja Mõts.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles