Lõhkujad sigatsesid suisa turvatöötajate silme all

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
G4S sõidukid patrullimas
G4S sõidukid patrullimas Foto: Martin Ilustrumm

Ööl vastu laupäeva leidis mitmel pool Valgas taas aset vandaalitsemisi. Kas need omavahel ka seotud on, peab välja selgitama uurimine.

«G4S patrull oli öösel vastu laupäeva ühel objektil väljakutsel. Samal ajal märkas üks turvatöötajatest nelja isikut, kes Kuperjanovi tänaval lärmasid, vandaalitsesid ming lõid jalaga ettejuhtuvaid objekte,» rääkis G4S Eesti kommunikatsioonijuht Reimo Raja.

Turvatöötaja kutsus isikuid korrale, aga teda ei võetud kuulda. «Üks neljast oli vahepeal haaranud tänavakivi ja viskas sellega sisse ühe kaupluse akna. Seepeale jooksid vandaalitsejad laiali. Juhtunust teavitati politseid ja G4S patrull asus vandaalitsejaid otsima. Vahepeal lõhkusid korrarikkujad ka ühe eramu akna. Üks vandaalitsejatest õnnestus turvatöötajatel linna pealt tabada ja politseile üle anda,» kirjeldas Raja sündmuste käiku.

Copy
Tagasi üles