Kuulid lendasid meistritiitli nimel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peale kohalike tulid Pedeli äärde kuule loopima ka võistlejad Tartust, Võrust ning Lätist.
Peale kohalike tulid Pedeli äärde kuule loopima ka võistlejad Tartust, Võrust ning Lätist. Foto: Rein Säinas

Pedeli petangiväljakutel said teisipäeval teoks Valga linna meistrivõistlused petangi paarismängus. Meistritiitli nimel loopis väljakutel kuule 16 paari.

Võistlused viidi läbi Šveitsi süsteemis ning mängiti viis vooru. Osales 10 võistkonda Valga petangiklubist ning kaks tiimi nii Tartust, Võrust kui ka Lätimaalt Ergemest. Meistritiitli tagas endale neli võitu ja ühe viigi saanud Valga võistkond koosseisus Mihkel Lillemets ning Uudo Blaasen. Teisele kohale mängisid end Tiit Kattai ja Kevin Kangur, nemadki samuti Valgast. Kolmas koht rändas seekord Võrumaale ning selle viisid kaasa Tarvet Päkk ja Erki Nurm.

Nädal tagasi aset leidnud Valga linna meistrivõistlustel individuaalmängus naiste arvestuses võitis meistritiitli  Anna Liisa Kattai. Teise koha sai tartlanna Marta Ruus ja kolmandaks tuli Ille Sõrmus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles