Saksamaal juhtunud liiklusõnnetuse põhjus selgusetu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaal juhtunud liiklusõnnetuses hukkus tõrvalasest veokijuht, kelle sõiduk põrkas kokku betooniautoga. Foto on illustratiivne.
Saksamaal juhtunud liiklusõnnetuses hukkus tõrvalasest veokijuht, kelle sõiduk põrkas kokku betooniautoga. Foto on illustratiivne. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Viimase kümne aasta jooksul on Eesti veoki­juhtidega juhtunud välismaal 320 õnnetust. Üks viimaseid neist leidis kuu algul aset Saksamaal – selle traagilise juhtumi asjaolud pole siiani lõplikult selged.

Postimehe andmetel purunes Valgamaalt pärit mehe juhitud veokil Cloppenburgi lähedal veokil esirehv, misjärel kaldus sõiduk vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku teise veokiga. Eestlane viidi sündmuskohast helikopteriga haiglasse, kuid tema elu päästa ei õnnestunud.

Nordwest-Zeitungi (NWZ) võrguväljaanne kirjutab, et õnnetus juhtus Loode-Saksamaal Löningeni ja Lastrupi vahelisel sirgel maanteelõigul 4. mail kella 11.21 ajal. Laupkokkupõrke tagajärjel hukkusid nii Eesti veokit juhtinud 47aastane mees kui Löningenist pärit betooniveoki roolis olnud 40aastane mees. NWZ andmeil põhjustas õnnetuse Eesti veoettevõtte Olbtar auto, mis kaldus vastassuunavööndisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles