GALERII: Autohuvilised kogunesid piirilinna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva ennelõunal alustasid MTÜ Street.ee kogukonna liikmed oma hooaega. Selleks korraks valisid nad oma stardipakuks Valga-Valka piiripunkti.

Hommikul tundus esmalt, et autohuvilised ei mahu Valga piiripunktis asuva Alko1000 poe juurde äragi. MTÜ Street.ee juhatuse liikme Jaanus Joa kinnitas toona kiirelt, et ruumi veel on.

Teine juhatuse liike Mairo Järv tõdes mõned tunnid hiljem, et autoderivi pikkust arvuliselt on üsna keeruline hinnata. "Mingi hetk oli nelja minutilisest rivist jutt," kirjeldas Järv.

Pisut peale kella 11 hakati rahvast kokku koguma ning anti üle esmased instruktsioonid, kuidas täpsemalt kolonnis sõita. Seejärel sätiti autod rivvi ja alustati kruiisi läbi Valga linna.

Peale seda suunduti Tartu suunal, kusjuures väike haak tehti ka talvepealinna Otepääle ning Elvasse. Seejärel viis neid tee juba nende pesaks kujunenud Raadi lennuväljale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles