Nädalavahetus tõi vutimeestele nii võite kui kaotusi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval pakkusid Valgas Kungla tänava väljakul head jalgpallielamust U11 vanusegrupi Valga FC Warriori noored, kes alistasid tulemusega 6 : 0 FC Elva Punase võistkonna.
Laupäeval pakkusid Valgas Kungla tänava väljakul head jalgpallielamust U11 vanusegrupi Valga FC Warriori noored, kes alistasid tulemusega 6 : 0 FC Elva Punase võistkonna. Foto: Rein Säinas

Nädalavahetuse jalgpallilahingutes saavutasid maakonna mängumehed mõnegi veenva võidu. Paraku tuli vastu võtta ka paar kaotust.

Nädalavahetuse juhatasid sisse Valga FC Warriori mehed, kui kolmanda liiga lõuna piirkonna mängus võõrustati Valga kunstmuruväljakul vana rivaali, Navi Vutiseltsi meeskonda. Esimese poolaja ainukese värava eest hoolitsesid külalised ning kuigi Vladislav Jakovlev lõi Warriori eest ühe värava, tuli lõppkokkuvõttes tunnistada vastaste 3 : 1 paremust.

Reedel olid Tõrvas võistlustules ka U13 vanusegrupi võistkonnad. Tõrva JK noored võõrustasid külla tulnud SK Tääksi eakaaslasi. Juba kohtumise esimesel poolajal, mis võideti 5 : 0, näitasid Tõrva poisid, et külalislahked nad seekord küll ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles