Piirilinnast startis ühisele teekonnale sadakond autot

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavune auto- ja motohuviliste hooaeg sai alguse Valga-Valka piiripunktis. Seejärel koguti rahvas kokku ja sõideti läbi linna Tartu suunas.
Tänavune auto- ja motohuviliste hooaeg sai alguse Valga-Valka piiripunktis. Seejärel koguti rahvas kokku ja sõideti läbi linna Tartu suunas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeva ennelõunal alustasid MTÜ Street.ee kogukonna liikmed Valga-Valka piiripunktist oma hooaega.

Hommikul võis tunduda, et Valga-Valka piiripunkti ei mahu autohuvlised äragi. Siiski kinnitas MTÜ Street.ee juhatuse liige Jaanus Joa kiirelt, et ruumi veel on. Teine juhatuse liige Mairo Järv tõdes mõni tund hiljem, et autorivi pikkust on arvuliselt üsna keeruline hinnata.

Pisut pärast kella 11 hakati rahvast kokku koguma ning anti üle esmased instruktsioonid, kuidas täpsemalt kolonnis sõita, et kõik liiklejad nii kolonnis kui sellest väljas jääksid terveks ja mingeid vahejuhtumeid ette ei tuleks. Seejärel sätiti autod rivvi ja alustati teekonda läbi Valga Tartu suunas. Väike haak tehti talvepealinna Otepääle ning Elvasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles