Kevadduatloni võitis Andres Nöps

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teise Tõrva kevadduatloni võitis Andres Nöps (paremalt teine), kes pärast võistlust tõdes, et rada sobis talle väga hästi.
Teise Tõrva kevadduatloni võitis Andres Nöps (paremalt teine), kes pärast võistlust tõdes, et rada sobis talle väga hästi. Foto: Liisi Ploom

Sarja «Meie liigume» teisel Tõrva kevadduatlonil, mis ühtlasi oli üks Eesti karikasarja osavõistlustest, kuulutati põhiklassi parimateks Andres Nöps ja Katrin Zaitseva.

Võistluspäev algas stardiga kõige noorematele. Rajale läksid lapsed E-, D-, C-vanuseklassidest, kes jooksid esmalt kilomeetri maastikul, seejärel sõitsid neli kilomeetrit rattal ning lõpetuseks tuli veel poole kilomeetri pikkune jooksuring.

Teises stardis startisid A-klassi noored, juuniorid, põhiklassi võistlejad, veteranid 40 ja veteranid 50 ning võistkonnad. Osalejatel tuli läbida esmalt maastikul viis kilomeetrit joostes, pärast seda tuli jalgrattal teha 20kilomeetrine ring ning seejärel tuli maastikul läbida joostes veel 2,5 kilomeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles