Kodutunne läks appi krapsakale vanaemale

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellest avarast ruumist saab peagi kohane tuba noorele tütarlapsele. Ilusad värvid seintel teevad oma töö ja varsti ei tunne eakas hoones asuvat ruumi äragi.
Sellest avarast ruumist saab peagi kohane tuba noorele tütarlapsele. Ilusad värvid seintel teevad oma töö ja varsti ei tunne eakas hoones asuvat ruumi äragi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ühel päikeselisel maikuu nädalal oli maakonna teedel jälle näha «Kodutunde» saatetiimi autosid – sel korral tuldi appi Eve-Railile, kes Sangaste vallas üksi lapselast kasvatab.

Selle pisike pere kodu asub Keeni külas, vanemas talumajas, kus – nagu ikka – puudub pesemisvõimalus ning vett tuleb tuua kaevust käsitsi. Õigemini pesemisvõimalus saunas küll on, kuid eriti talvel on keeruline seal toimetada.

Vanaema Eve-Raili Lepaga saime jutule neljapäevasel päeval, kui tööd hakkasid lõpukorrale saama ning ta lubas meil ka oma koju uudistama tulla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles