Võistlus rabas laste fantaasiaga

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval, 14. mai õhtul, kogunesid õnnelikud auhinnasaajad emade ja isadega loomaaia loodushariduskeskusesse, kus Loomaaia Sõprade Selts andis neile üle preemiad.
Laupäeval, 14. mai õhtul, kogunesid õnnelikud auhinnasaajad emade ja isadega loomaaia loodushariduskeskusesse, kus Loomaaia Sõprade Selts andis neile üle preemiad. Foto: Rasmus Kooskora

Märtsis kuulutas Tallinna Loomaaed välja joonistusvõistluse õpilastele «Päästame jääkaru», mis oli osa uue polaariumi tarvis algatatud projektist «Jääkaru uus kodu».

Võistluse korraldajad olid meeldivalt üllatunud, kui loodetud paarisaja töö asemel laekus neid üle tuhande ja lapsed oli neis kogu oma loomingulisuse valla päästnud.

Laupäeval, 14. mai õhtul, kogunesid õnnelikud auhinnasaajad emade ja isadega loomaaia loodushariduskeskusesse, kus Loomaaia Sõprade Selts andis neile üle preemiad. Üles oli pandud ka parimate tööde näitus, mida on loomaaias võimalik näha ka terve juuni vältel. Nii mõnigi lapse näos võis nähe uhket tunnet, kui oma töö taustal end pildistada lasi.

Copy
Tagasi üles