Peol triumfeeris ka Tõrvast pärit näitleja

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Publik hääletas Ugala parimaks lavastuseks „Moraali“, auhinda tulid vastu võtma peaosatäitjad Rait Õunapuu ja Adeele Sepp.
Publik hääletas Ugala parimaks lavastuseks „Moraali“, auhinda tulid vastu võtma peaosatäitjad Rait Õunapuu ja Adeele Sepp. Foto: Heigo Teder

Laupäeval, 21. mail toimus Ugala ajutises teatrimajas glamuurne kevadpidu, mis jääb esimeseks ja ainukeseks kevadpeoks Pargi tänavale rajatud black-boxis, sest juba järgmisel kevadel peaks teater tagasi oma koduseinte vahel Vaksali majas.

Ugala 96. hooaeg oli teatrile erakordne, sest kuniks teatrimaja läbib uuenduskuuri, tuli leida endale uus mängukoht Viljandis ning olla tavapärasest rohkem ratastel. Sügisel avatigi black-box tüüpi teatrisaal endise tehase ruumides, mis oma sisekujunduse ja tehniliste lahenduste poolest pälvis ka Kultuurkapitali aastapreemia.

Kevadpeol kuulutati välja ka Ugala publikupreemia Kuldõun laureaadid. Publikuhääletusest võttis osa üle 750 teatrisõbra ning rahvalemmikutele anti teatrilaval üle Ott Kanguri käe järgi valminud auhinnad, milleks oli remondis oleva teatrimaja lavalaudadest valminud taies.

Copy
Tagasi üles