Jalgrattad ummistavad kooli kaldteed

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeva hommikul oli Valga põhikooli kaldtee jalgratastest tühi. Jalgrattureid ootasid vaid neist maha jäänud lukud.
Teisipäeva hommikul oli Valga põhikooli kaldtee jalgratastest tühi. Jalgrattureid ootasid vaid neist maha jäänud lukud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Hiljuti saatis murelik lapsevanem Valgamaalasele vihje, milles avaldas imestust Valga põhikooli juures valitseva parkimiskorra üle. «Kooli kaldtee, mis on mõeldud otseselt ratastoolile, oli täielikult ümbritsetud jalgratastega. Ratastool ei oleks seal kuidagi liikuda saanud. Kurb, et lastelt oodatakse jalgratastega ja jala liikumist, aga rattaid panna ei ole eriti kuskile,» seisis vihjes.

Kooli direktor Hannely Luik-Stogov kinnitas, et taoline juhtum on kahetsusväärne, kuid kindlasti mitte igapäevane. 

«Kokku on meil jalgratastele 62 kohta. Kevadel ja sügisel paneme kohti juurde, kui on aga rahulik jalgrattahooaeg, võtame neid vähemaks. Samuti ei ole meil koolis inimest, kes reaalselt vajaks liikumiseks seda kaldteed,» tõdes Luik-Stogov, kelle hinnangul peaks selline arv kohti olema suure kooli peale piisav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles