Intervjuu: Angelika Armolik kibeleb sotsiaaltöö arengus kaasa lööma

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää valla sotsiaalteenistuse juhataja Angelika Armolik on sotsiaaltöö vallas tegev olnud juba hulk aastaid ning on arvamusel, et vallas vajavad arendamist uued sotsiaalteenused.
Otepää valla sotsiaalteenistuse juhataja Angelika Armolik on sotsiaaltöö vallas tegev olnud juba hulk aastaid ning on arvamusel, et vallas vajavad arendamist uued sotsiaalteenused. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Neljandat kuud Otepää vallavalitsuse sotsiaalteenistuse juhataja ametis olev Angelika Armolik soovib sotsiaaltöö valdkonna piire laiemaks lükata. Lähitulevikus näeb ta oma erialal palju arenguvõimalusi.

Mis ajendas teid sellele kohale kandideerima?

«Minu elus oli saabunud aeg, kus ühes asutuses olin töötanud 11 aastat ja soovisin uusi väljakutseid. Hakkasin ringi vaatama ja leidsin kuulutuse, et otsitakse Otepääle sotsiaalteenistuse juhatajat. See näis mulle uue ja põneva tööna – siin olid olemas põhilised sotsiaalteenused ja võimalused, kuid oli näha, et arenguks ruumi veel on.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles