Tartu rattaralli astub suurte sammudega nutiajastusse

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal demonstreerisid Tartu rattarallil ulmelist tehnikaajastut rohelised mehikesed, sel aastal on pisut maisemad uuendused.
Eelmisel aastal demonstreerisid Tartu rattarallil ulmelist tehnikaajastut rohelised mehikesed, sel aastal on pisut maisemad uuendused. Foto: Tarmo Haud

Sel pühapäeval aset leidev Ida-Euroopa suurim maanteerattafestival, 35. Tartu rattaralli astub tänavu nutiajastusse. Nimelt pakub muu hulgas Otepääd läbiv ralli osalejatele ja pealtvaatajatele kolme tehnoloogilist lahendust, mis viivad võistluse jälgimise ja sellele kaasa elamise uuele tasemele.

Eesti spordivõistluste veebiülekannete tootja Rockstick Production teeb Tour of Estoniast ja rattarallist kõikidel päevadel otseülekande. Ülekannet tehakse mootorrataste pealt ja staatiliste kaameratega finišipaigast. Nii Tour of Estonia kui ka Tartu rattaralli tuuakse vaatajateni täies pikkuses.

Otseülekanded on nähtavad ainult Postimehe veebis, mida saab jälgida nii arvutiekraanilt kui raja ääres viibides nutiseadmest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles