GALERII: Tantsuklubi HOP kevadkontsert

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval toimus Tõrva gümnaasiumi aulas tantsuklubi HOP kevadkontsert, kus esinesid kõik klubi viis rühma.

Esitusele tuli 12 kava, millest seitsme kava autor on Kerli Vessin. Kavasid on aasta jooksul õpitud rohkem, kuid klubi soovis teha pigem kokkuvõtva kontserdi. Lisaks sai kontserdil sai näha kolme soolokava. Neid esitasit esitasid Mirell Suur, Lilian Papagoi ja Grete-Lisette Gulbis 

Mirell Suure kava autor on Grete-Lisette Gulbis, Liliani Papagoi kava autor tema ise ja Grete-Lisette koostas endale samuti kava ise. Gulbis saavutas vabariiklikul Tantsuhulluse tantsusaates selle tantsuga Eesti Parima Tantsija tiitli, nüüd oli võimalus kodupublikul esmakordselt sellest tantsust ilma televisioonita osa saada.

Mirell Suurele oli soolotantsu esitamine aga tähtis ülesastumine enne Kuldse Karika finaalvõistlust. Nimelt läbis väike Mirell edukalt suuremate laste konkurentsis tiheda videoeelvooru ning teda oodatakse 15 parima hulka võistlema juba 28. mail Tartu EMÜ spordihoonesse.

Kontsert oli vaatajate arvates meeleolukas ja mitmekesine, kiideti eriilmelisi ja keerukaid numbreid ning esituste tempot.

Kerli Vessin tänas kõiki tantsijaid läbi terve hooaja tehtud töö eest ning loodab kõigiga kohtuda taas sügisel, et koostöös uusi ägedaid tantse luua!

"Samuti  tänan toetajaid ja abistajaid kontserdi korraldamisel: Grete- Lisette Gulbis, Liia Ruusmann, Kai Rikka, Tõrva Avatud Noortekeskus, Tõrva linnavalitsus, Tõrva kultuurimaja, Margo Metsoja, Maarius Vister, Heinar Hernits, Andra Sööt, Tõrva gümnaasium ja tantsuklubi vanema rühma tantsijad. Siiras tänu ja suur kummardus Tantsuklubi HOP poolt teile," tänas Vessin abilisi. "Erilised tänud väga osavõtlikele lastevanematele panustamise ja laste tantsuhuvi toetamise eest!"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles