Vargad purustavad küljeklaase

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas Aia tänaval lõhuti paari aasta eest sõiduki küljeaken ja varastati seal olnud esemed.
Valgas Aia tänaval lõhuti paari aasta eest sõiduki küljeaken ja varastati seal olnud esemed. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Suvisel ajal kipuvad inimesed oma asju jätma sõidukitesse, kus need varastele kerge saak on.

If Kindlustus palub inimestel autodesse kotte ja väärtuslikke asju mitte jätta ning varguse puhul teavitada kindlasti ka politseid. Eriti tähelepanelik tuleb olla kaubanduskeskuste-, randade- ning jalutusradade äärsetes parklates. Möödunud aastal teavitasid kliendid firmat 241 korral küljeklaasi purustamisest, tänavu on neid juhtumeid registreeritud 63.

Auto küljeklaasi purustamise põhjus ei pea olema sülearvuti või pakendis teler, tihtipeale võivad need ka üsna tähtsusetuna tunduvad asjad olla. Eelmisest poest auto tagaistmele jäänud poekott on juba piisav põhjus vargale klaas purustada ning selle kotiga jooksu panna. Aknaid on purustatud ka näiteks sigaretipaki või vihmavarju kättesaamiseks.

Kaduma läinud asjadest tuleks koheselt teavitada politseid hädaabinumbril 112.

Copy
Tagasi üles