Otepää reformierakondlased said uue juhi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna lipp
Reformierakonna lipp Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti Reformierakonna Otepää piirkonna üldkoosolekul kolmapäeval, 25. mail valiti piirkonna esimeheks Viljar Teder, andis teada Valgamaa arendusjuht Harry Mägi. Lisaks valiti Otepää piirkonna juhatusse Merlin Müür, Mari Mõtus, Külle Viks ja Meelis Mälberg.

Teder on Reformierakonna Valgamaa arendusjuhi Harry Mägi edastatud andmetel lõpetanud Tallinna 1. õhtukeskkooli ja Tallinna 15. kutsekeskkooli. Praegu töötab eraettevõtluses. Hobide hulgas on tal talvel suusatamine ja suvel jooksmine – eelkõige maratonide läbimine. Ta armastab Mägi kinnitusel palju lugeda – eriti ajalugu puudutavatel teemadel.

«Näen, et meie ees on kaks suurt ning omavahel seotud eesmärki: kohalike omavalitsuste valimiste ettevalmistamine 2017. aasta oktoobriks ning kohaliku piirkonna muutmine avatuks ja liikmeid kaasavaks organisatsiooniks,» sõnas Teder.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles