Uus aukodanik paneb eri rahvusest eakad koos tegutsema

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu pälvis aukodaniku tiitli Valga Pensionäride Liidu vene grupi juht Galina Babitš.
Mullu pälvis aukodaniku tiitli Valga Pensionäride Liidu vene grupi juht Galina Babitš. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Valga linnavolikogu andis linna aukodaniku nimetuse sedapuhku eri rahvustest pensionäride tegemiste eestvedajale Galina Babitšile.

«Tänan, tänan! See on nüüd küll üllatus, mille peale ma ei ole kunagi isegi mõelnud. Kas on ikka tõsi, et mina linna kõrgeima autasu pälvisin? See on tegelikult väga kõrge ja austust vääriv tunnustus,» oli vastne aukodanik esialgu veidi kahtlev, kui talle pärast volikogu otsuse teadasaamist helistasin ja rõõmusõnumi edastasin ning õnne soovisin.

Naise sõnul on ta terve elu oma põhitöö kõrval rakkes olnud ühiskondlike ülesannetega. «Olen nii palju aastaid teinud kultuuritööd ega ole kunagi teinud seda eesmärgiga saada tunnustust, vaid ikka selleks, et inimestel oleks tore ja huvitav elu, et nende vaba aeg oleks sisustatud tegevustega. Praegugi mõtlen, kuhu pensionäridega ekskursioonile minna,» sõnas Babitš. «Ilus uudis on see igatahes ja tegite minu päeva väga rõõmsaks.»

Copy
Tagasi üles