Tehismägi põhjustab nurinaid

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastatega on aherainemägi saanud endale rohetava nõlva ja vähemalt Tartu tänava poolt vaadatuna maskeerub kenasti ümbrusesse. Linnapargi poolt vaadatuna viib mäe tippu aga juba sisse tallatud autotee, mis tõestab aga seda, et nii mõnigi armastab kõrgustesse seiklema minna, kas auto või mõne muu sõiduvahendiga.
Aastatega on aherainemägi saanud endale rohetava nõlva ja vähemalt Tartu tänava poolt vaadatuna maskeerub kenasti ümbrusesse. Linnapargi poolt vaadatuna viib mäe tippu aga juba sisse tallatud autotee, mis tõestab aga seda, et nii mõnigi armastab kõrgustesse seiklema minna, kas auto või mõne muu sõiduvahendiga. Foto: Liisi Ploom

Valgas Metsa tänaval laiutav liivahunnik tekitab linnakodanikes vastakaid tundeid. Linnavalitsuse sõnul on ajutiselt sinna kogutud kaevetööde ülejäägi likvideerimine päris keeruline.

Lapsed kasutavad talvel seda küngast kelgumäena, mis on muidugi turvalisem lahendus, kui mööda Valga linna tänavaid kelguga alla tuisata. Samas on linnakodanikke, kellel see küngas silma riivab, sest sealse kandi elanikud näevad toaaknast Pedeli jõe kalda asemel suurt liivahunnikut.

Linnakodanik Merike-Kai Jeets tundis aga hiljaaegu muret, kuidas mõjub see liiva- ja kruusahunnik, kus sees kanalisatsioonitööde käigus välja kaevatud pinnas, keskkonnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles