Juhtkiri: Muutus algab mõtlemisest

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Etettevõtluse edendamine Valgamaal pole just meelakkumine. Siiski on Valgamaalane sel aastal kirjutanud ettevõtetest, kes tõestavad, et kes ikka väga tahab hakkama saada, leiab selleks võimaluse.

Mõne kuu eest kirjutasime, et Valgas tegutsevast ettevõttest Eha Metalli- ja Puidutooted veereb Põhjamaadesse sadu haagiseid aastas. Ettevõtte juht Kaupo Roop ütles, et kui äri ka kõige paremini ei lähe, ei süüdista ta kedagi. «Tegutsemine praeguses majanduskeskkonnas nõuab küll tõsiseid pingutusi, kuid seda magusam on hea tulemus. Kui midagi läheb viltu, tuleb endale otsa vaadata.»

Tänasest Valgamaalasest võib aga lugeda, et Valgas valmivad aknad Kopenhaageni kesklinna hoonetele. «Miks mitte Valgas?» küsis piirilinnas aknaid tootma asunud ettevõtte Klarvinduer OÜ juht Janar Tammjärv vastu, kui uurisime: miks just siin. Ta lisab, et ka siin saab asju teha ja selleks ei pea tingimata suurlinna minema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles