Galerii: Valgas toimus esimene militaarpulm

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel oli Valga militaarteemapargis väga eriline päev, kuna seal peeti sõjateemalisi pulmi, mis teemapargi juhataja Meelis Kivi sõnul on Valgas esimesed sellelaadsed. Abiellusid noored Triinu ja Shawn. Pruut on pärit Võrumaalt, abikaasa Shawn aga USAst Illinoisi osariigist.

Loomulikult ei puudunud erinevad sõjateemalised tegevused: pruudil tuli siduda kinni vigastatut etendava mannekeeni kõht, peigmees aga pidi kokku panema tõelise automaadi. Lisaks lasid nad õhupüssist märki ja said teemapargilt kingiks püstoli. Samuti oli kohalolijatel võimalus sõita helikopteri simulaatoris, mis on ehitatud ehtsasse endisesse piirivalvekopterisse.

Noorpaar Triinu ja Shawn Raines tutvusid internetis Imguri foorumi vahendusel. Triinu sõnul oli militaarpulm isa kingitus, mis talle väga meeldib, kuigi noortel endal kummalgi militaarseoseid pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles