Intervjuu: Noored kogunevad rekordit püstitama

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor tantsija Erika Kesvatera teeb juba nädalaid huvilistega trenni, et rekordi sündimiseks saada kokku võimalikult palju rahvast.
Noor tantsija Erika Kesvatera teeb juba nädalaid huvilistega trenni, et rekordi sündimiseks saada kokku võimalikult palju rahvast. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Järgmisel nädalavahetusel proovivad noored Valgas läbi viia Eesti suurimat flashmob’i – avalikku etteastet. Valga gümnaasiumi õpilane ja JJ-Street tantsukooli kasvandik Erika Kesvatera on selleks juba mitu nädalat huvilistega trenni teinud.

Miks just flashmob ja veel Valgas?

«Kunagi ammu-ammu mõtlesime treeneriga, et võiks flashmob’i korraldada. Vaatasin internetis videoid nende kohta ning see tundus väga lahe. Näiteks on flashmob’i tehtud Tallinnas, Tartus, aga minu meelest on seda vähe ja seega mõtlesin, et miks mitte Valgas. Samuti oli mul vaja teha praktiline töö ja nii sündiski idee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles