Pildid: Valgamaal süttis elumaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 4. juunil kell 20.20 sai häirekeskus teate tulekahjust Valgamaal Helme vallas Holdre külas.

Teataja ütles, et maja põleb lahtise leegiga. Võimalike kannatanute kohta helistajal info puudus.

Kohale sõitsid nii Tõrva ja Valga kutselised päästjad kui ka vabatahtlikud päästjad. Isegi Tartu Annelinna komando päästeautot võis sündmuskohal näha. Hijem selgus, et selle "Annelinna" kirjadega reservpäästeautoga vuravad hetkel ringi Tõrva komando mehed. Tõrva meeste enda Scania oli Tartus remondis.

Päästjate saabudes selgus, et Holdre lossi lähistel asuv elumaja põleb lahtise leegiga. Kohal viibis ka mees, kes kinnitas, et elas hoones. Tema sõnul kedagi põlevasse majja ei jäänud.

Hoone on aga põlengus rängalt kannatada saanud. Kella 9 paiku kukkus sisse ka hoone katus ja on näha, et sees toimub intensiivne põleng, mille kustutamisega päästjad aktiivselt tegelesid. Veidi pärast poolt kümmet saadi suuremad leegid maha ja põleng kontrolli alla.

Jäi mulje, et tuld võtsid ka lähedal asuvad kõrvalhooned. Suhteliselt lähedal põlema süttinud elumajale asub ka teine elumaja. Päästjate tegevuse tulemusena õnnestus tule levik sellele ära hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles