Päästjad tegelesid nii põlengute, puude, linnu kui sõidukitega

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjad. Foto on illustratiivne
Päästjad. Foto on illustratiivne Foto: Rein Säinas/Valgamaalane

Päästjatel oli nädalalõpul Valgamaal tublisti tööd.

Reedel kella 17.16 ajal tuli häirekeskusele teade, et Tõlliste vallas Tõlliste külas metsa lähedal tehakse lõket. Päästjad kustutasid ohtliku lõkke ja tuletasid meelde, et tuleohtlikul ajal ei tohi teha lõket metsale lähemal kui 20 meetrit.

Kella 20.25 ajal eemaldasid päästjad Puka vallas Kuigatsi külas teelt murdunud puu.

Kella 23.46 ajal käisid päästjad Palupera vallas Miti külas sõiduauto ja põdraga juhtunud liiklusavariil, kus kontrollisid tule- ja lekkeohutust. Info hukkunud põdra kohta edastati kohalikule jahimehele, kes olukorra lahendamiseks kohe kohale tuli.

Laupäeva õhtul käisid päästjad elumaja põlengul Helme vallas Holdres.

Pühapäeval kell 16.14 teatati, et Õru alevikus kukkus hakipoeg maja ventilatsioonišahti. Päästjad eemaldasid seinapaneeli ja said linnu ventilatsioonist kätte. Hakk lasti loodusesse vabaks.

Kella 17.53 ajal eemaldasid päästjad Helme vallas Linna külas teelt murdnud ja liiklust ohustava puu.

Kella 19.50 ajal käisid aga päästjad Põdrala vallas Uralaane külas sõiduautoga Ford juhtunud liiklusavariil, kus kõrvaldasid süttimisohu.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles