Kolme päevaga kolm õnnetust

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustreeriv
Politsei. Foto on illustreeriv Foto: Rein Säinas/Valgamaalane.

Eelmise nädala lõpul juhtus Valgamaal mitu liiklusõnnetust.

Reedel kella 12.20 ajal toimus õnnetus Valgas Vabaduse 2 maja ees, kus kaubikut Volkswagen Carter juhtinud 47aastane mees hakkas kõnniteel tagurdama. Ta ei näinud auto taga kõndinud jalakäijat ning tagurdas talle otsa.

Jalakäija, 77aastane naine toimetati Valga haigla EMOsse. "Talle anti haiglas esmaabi ja seejärel lubati ta kodusele ravile. Mõlemad osapooled olid kained ja sõidukit juhtinud mehel oli kehtiv juhtimisõigus," kinnitas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Maria Gonjak.

Samal päeval kella 23.46 ajal sai häirekeskus teate, et Palupera vallas Miti külas on kokku põrganud sõiduauto ja põder. Päästjad kontrollisid õnnetusse sattunud tule- ja lekkeohutust. Info hukkunud põdra kohta edastati kohalikule jahimehele, kes olukorra lahendamiseks kohe kohale tuli. Liiklusõnnetuse käigus inimesed kannatada ei saanud ja politsei abi vaja ei läinud.

Pühapäeval kella 19.48 ajal said aga politsei ja päästjad teate liiklusõnnetusest Põdrala vallas Uralaane külas, kus kaine ja juhtimisõigusega 46aastane mees sõiduautoga Ford seni teadmata asjaoludel teelt välja sõitis.

"Teisi sõidukeid õnnetuses ei osalenud. Keegi juhtunu käigus viga ei saanud ja kolmandatele osapooltele kahju ei tekitatud," kinnitas Gonjak.

Päästjad aga kõrvaldasid sõiduki süttimisohu.

Copy
Tagasi üles