Festival toob kaasa nii mõndagi üllatavat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paadiralli Pedeli jõel on igal aastal kohale toonud hulga pealtvaatajaid, kes elavad tuliselt kaasa pilkupüüdvates  kostüümides ja põnevates ujuvvahendites omavahel jõudu katsuvatele rallitajatele. Ka sel aastal on festivalil  kavas paadiralli, mis leiab aset pühapäeval ja mille rada põikab mõlemale poole piiri.
Paadiralli Pedeli jõel on igal aastal kohale toonud hulga pealtvaatajaid, kes elavad tuliselt kaasa pilkupüüdvates kostüümides ja põnevates ujuvvahendites omavahel jõudu katsuvatele rallitajatele. Ka sel aastal on festivalil kavas paadiralli, mis leiab aset pühapäeval ja mille rada põikab mõlemale poole piiri. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ülehomme algav Valga-Valka festival on pika traditsiooniga, kuid tänavu on kavas paljugi sellist, mida varem pole olnud.

Piirilinna festivalile «Helisev Liivimaa» annab homme keskpäeval avapaugu tänavajalgpalliturniir. Valga muuseumis avatakse Hella Wuolijoki 130. sünniaastapäevale pühendatud seminar ja näitus.

Neljapäeval saavad kõik huvilised aga uudistada kaitseväe, Kaitseliidu ja NATO liitlasüksusi, kes liiguvad rännakurivistuses Võru maanteelt Kesk tänavale. Ettevõtmisest võtab osa kuni 150 mundrikandjat.

Copy
Tagasi üles